PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Takuu

Me Ökovorilla välitämme asiakastyytyväisyydestä ja haluamme tarjota sinulle luotettavan ja huolettoman ostokokemuksen. Siksi olemme ottaneet käyttöön 30 päivän takuun, jonka avulla voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen, jos se ei vastaa odotuksiasi tai siinä on valmistusvirhe.

Kokojen vaihdot:

Ymmärrämme, että oikean kuukautishousukoon valitseminen voi olla vaikeaa, joten tarjoamme ilmaisen koon vaihdon niin kauan kuin housuja ei ole käytetty.

Näin palautat :

Jos haluat tehdä palautuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@okovor.com or verkkolomakkeellamme. Kun saamme tuotteen varastoomme, se tarkastetaan ja asiakkaalle ilmoitetaan hyvityksen hyväksymisestä tai epäämisestä. Jos palautus hyväksytään, palautus tapahtuu automaattisesti asiakkaan tilille 5-10 päivän kuluessa alkuperäiselle kortille tai maksulle.

Palautukset:

palautuksen yhteydessä, kun saamme tuotteen varastoomme, se tarkastetaan ja asiakkaalle ilmoitetaan hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos hyvitys hyväksytään, asiakkaan tilille tehdään automaattinen hyvitys 5-10 päivän kuluessa alkuperäiselle kortille tai maksulle.

Lopuksi haluamme korostaa, että Ökovorilla olemme asiakkaidemme tyytyväisiä erittäin vakavasti ja olemme aina valmiita kuuntelemaan kommenttejasi ja ehdotuksiasi tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi.

Toimitus:

Asiakas on vastuussa toimituskulujen kattamisesta. kuukautishousut takaisin Ökovoriin vaihdettavaksi. Ökovor vastaa koko- tai mallimuutosten lähettämisestä asiakkaalle maksutta.