Tietosuojakäytäntö

OSA 1 – MITÄ TEEMME TIEDOILLSI?

Kun ostat jotain myymälästämme, osana osto- ja myyntiprosessia keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen, jotta voimme tarjota meille tietoja selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi.

Sähköpostimarkkinointi (tarvittaessa): Saatamme lähettää sinulle luvallasi sähköposteja myymälästämme, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.

OSA 2 – SUOSTUMUS

Kuinka saat suostumukseni?

Kun annat meille henkilötietosi tapahtuman suorittamista, luottokorttisi vahvistamista, tilauksen luomista, lähetyksen järjestämistä tai palautusta varten, tarkoitamme, että suostumuksen keräämiseen ja käyttöön vain tästä erityisestä syystä.

Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinoinnista, pyydämme sinulta suoraan nimenomaista suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.

Kuinka voin peruuttaa suostumukseni?

Jos muutat mieltäsi suostumuksesi jälkeen, voit peruuttaa suostumuksesi siihen, että otamme sinuun yhteyttä tietojesi keräämiseksi, käyttämiseksi tai paljastamiseksi osoitteessa milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä numeroon info@okovor.com or kirjoittamalla meille osoitteeseen: ECOM OKOVOR, S.L Camí Pou de la Muntanya 3, puerta 12, 03700 Denia, Denia, Espanja.

OSA 3 – ILMAISEKSI

Saamme paljastaa henkilötietosi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot palveluehtojamme.

OSA 4 – OSTOKSET

Kauppaamme isännöi Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

Tietosi tallennetaan Shopifyn tietovaraston, tietokantojen ja yleisen Shopify-sovelluksen kautta. Tietosi tallennetaan suojatulle palvelimelle palomuurin taakse.

Maksut:

Jos valitset suoran maksun yhdyskäytävän suorittaaksesi ostoksesi, Shopify tallentaa luottokorttitietosi. Se on salattu Payment Card Industry Data Security Standardin (PCI-DSS) kautta. Ostotapahtumatietojasi säilytetään vain siinä määrin kuin on tarpeen ostotapahtuman suorittamiseksi. Kun se on valmis, ostotapahtumatietosi poistetaan.

Kaikki suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS:n standardeja, jotka PCI Security Standards Council on määritellyt. PCI Security Standards Council on Visan, MasterCardin, American Expressin ja Discoverin kaltaisten tuotemerkkien yhteinen hanke.

PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan jälleenmyyjien ja heidän palveluntarjoajiensa luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn.

Jos haluat selvemmän kuvan, voit myös lukea Shopifyn käyttöehdot täältä tai tietosuojalausunnon täältä.


OSA 5 – KOLMANSIEN OSAPUOLEN PALVELUT

Yleensä käyttämämme kolmannen osapuolen palvelut keräävät, käyttävät ja paljastavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta ne voivat suorittaa meille tarjoamansa palvelut.

Joillakin kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuyhdyskäytävällä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen osalta, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyvissä tapahtumissa.

Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään.

Muista erityisesti, että jotkin toimittajat saattavat sijaita eri lainkäyttöalueella tai niillä saattaa olla toimipaikkoja eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos haluat jatkaa tapahtumaa, joka koskee kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietoihisi voidaan soveltaa sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa palveluntarjoaja tai sen toimitilat sijaitsevat.

Esimerkiksi, jos olet Kanadassa ja tapahtumasi käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksuyhdyskäytävä, tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilötietosi saattavat joutua paljastamaan Yhdysvaltojen lain mukaisesti. mukaan lukien Patriot Act.

Kun poistut myymälämme verkkosivustolta tai ohjaat uudelleen kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme käyttöehdot eivät enää koske sinua.

Linkit:

Kun napsautat myymälässämme olevia linkkejä, sinut voidaan ohjata pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan niiden tietosuojakäytännöt.

 

OSA 6 – TURVALLISUUS

Henkilötietojesi suojaamiseksi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei sopimattomasti kadota, käytetä väärin, päästä käsiksi, paljastaa, muuttaa tai tuhota.

Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan Secure Socket Layer (SSL) -tekniikalla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin tai elektronisen tallennustavan lähetystapa ei ole 100 % turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön alan hyväksymiä lisästandardeja.

Evästeet

Tässä on luettelo käyttämistämme evästeistä. Luettelemme ne, jotta voit valita, haluatko poistaa ne käytöstä vai et.

_session_id, yksilöllinen tunnus, istuntokohtainen, Sallii Shopifyn tallentaa tietoja istunnostasi (viittaus, aloitussivu jne.).

_shopify_visit, ei tietoja säilytetä, Pysyvä 30 minuuttia viimeisestä vierailusta, Käyttää verkkosivustomme palveluntarjoajan sisäisen tilastoseurannan tallentamiseen käyntien määrää

_shopify_uniq, ei tietoja säilytetty, vanhenee keskiyöllä ( suhteessa kävijään) seuraavan päivän, Laskee yksittäisen asiakkaan käyntien määrän kaupassa.

kärry, ainutlaatuinen tunnus, pysyvä 2 viikkoa, Tallentaa tietoja ostoskorin sisällöstä.

_secure_session_id, yksilöllinen tunnus, istuntokohtainen

storefront_digest, yksilöllinen tunnus, määrittelemätön Jos kaupalla on salasana, sitä käytetään sen määrittämiseen, onko nykyisellä kävijällä pääsy.

OSA 7 – SUOSTUMUSIKÄ

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi ja että olet antanut meille suostumuksesi salliaksesi alaikäisten huollettaviensi käyttää tätä sivustoa.OSA 8 – MUUTOKSET TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten ja missä olosuhteissa käytämme ja/tai paljastamme niitä.

Jos myymälämme hankitaan tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.


KYSYMYKSIÄ JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat: tarkastella, korjata, muuttaa tai poistaa hallussamme olevia henkilökohtaisia ​​tietojasi, tehdä valituksen tai vain haluat lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme info@okovor.com tai lähetä sähköpostia osoitteeseen ECOM OKOVOR, S.L

[Re: Privacy Compliance Officer]

[Camí Pou de la Muntanya 3, puerta 12, 03700 Denia, Denia, Espanja].